StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Het was een druk weekje. Vorige week zaterdag, 19 januari 2013, gingen voorzichtig al wat waaghalzen op het ijs. De ijsclub moest daarom weer aan de slag. Het leverde twee nieuwe ijsmeesters op; Harry Driesse en Wilbert van Nimwegen. En er waren gelukkig heel veel vrijwilligers die spontaan wilden vegen en meehelpen.

Logo Stichting Ons Trefpunt

Graag zouden we nog wel wat meer vaste vrijwilligers hebben voor de ijsclub, die we dan kunnen inseinen als het nodig is. Dus meld je aan via onze mail. Jong en oud zijn welkom.

Woensdagmiddag, 23 januari 2013, werd er maar liefst 16 liter chocomelk uitgedeeld aan alle schaatsers. Heel veel mensen waren aan het vegen, schuiven, schaatsen en genieten van het ijs. Zaterdag 26 januari 2013 werd de ijspret afgesloten met wedstrijden. Gelukkig maar, want zondag werd het opeens heel ander weer en zette de dooi in! Ook de chocomelk ontbrak niet deze middag. Wilt u of jij een donatie doen aan de ijsclub, dan kunt u dit overmaken op rekeningnummer 36.06.55.688 (we willen sparen voor een betere ijsschuiver/machine).
Foto's van de ijspret kunt u in het fotoboek.

Donderdag, 24 januari 2013, was er filmavond in het Trefpunt. Deze avond werd heel druk bezocht door maar liefst 27 bezoekers. De volgende filmavond is 28 maart 2013. Dan wordt de film The Help (Een Keukenmeidenroman) vertoond. Aanmelden via Leespunt of de website van de bibliotheek.

Vrijdagavond, 25 januari 2013, was de eerste Ladies Night in het Trefpunt. Er waren heel veel standhouders met leuke spulletjes en behandelingen. Iedere standhouder heeft iets afgestaan voor de verloting en alle bezoekers kregen daarvoor een lootje bij binnenkomst. Het was gezellig druk met vrouwen van alle leeftijden. Volgend jaar wordt dit weer georganiseerd en wilt u of jij hieraan meewerken of heeft u ideeën, laat het ons weten zodat we weer een gezellige avond kunnen organiseren. Er is nog een prijs niet afgehaald en die is gevallen op lotnummer 619. Op vertoon van het lotnummer kunt u de prijs afhalen op Vrouwtjesweg 45.
Foto's van de Ladies Night kunt u in het fotoboek.

Op woensdag 30 januari 2013 is er de eerste Thee en Siroop vanaf 10.00 uur voor (groot/oppas)ouders en kinderen in het Trefpunt.

Iedere dinsdagochtend is er koffieochtend vanaf 10.00 uur, iedereen is daar welkom en iedere woensdagavond kunt u vanaf 19.30 uur biljarten, kaarten of darten.

Op 15 februari 2013 is er de ‘Voice van Stad’/’Dag na Valentijnsdisco’ van 19.00 tot 22.00 uur. Aanmelden voor de Voice kan via de mail. Gratis entree, consumpties te koop.

Binnenkort valt weer een nieuw activiteitenplan in uw brievenbus en de activiteiten zijn te vinden in de agenda op www.stadaantharingvliet.nl

Wilt u of jij ook helpen met activiteiten, geef het dan door via de mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-update-
Filmpjes van de ijspret zijn op Youtube te vinden:

-update2-
Foto's van verschillende evenementen staan inmiddels in het fotoboek: