StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Donderdag 20 augustus en vrijdag 21 augustus 2015 is er weer een huttenfeest georganiseerd. Dit jaar met het thema JUNGLE. Om het thema heen zijn door de kinderen prachtige hutten gebouwd.

Winnaar huttendorp: de panters
Klik voor een vergroting.

De 1ste dag stond in het teken van het bouwen van hutten, natuurlijk in jungle stijl, knutselen, lekker eten, snoepen en drinken. De kinderen zijn getrakteerd op een JUNGLE-spin! Wel één van suiker natuurlijk…. Veel kinderen zijn geschminkt: de hutten en het terrein eromheen liep vol met zebra’s, tijgers, slangen, nog veel meer jungle dieren en hier en daar zelfs een verdwaalde prinses.

Vrijdag vanaf 10.00 uur mochten de kinderen vrij komen spelen in de hutten en hier en daar nog een stukje bouwen.
Na de lunch was er een prijsuitreiking voor de hut waarin het thema JUNGLE het beste was te zien. Herman Maas heeft de winnende hut de bijnaam “giraffe” gegeven en wat prijsjes uitgedeeld.

Daarna kwam het sportteam en zij hebben ook dit jaar weer een leuk spel voor ons verzonnen; levend ganzenbord. De opdrachten waren in jungle stijl: kinderen aten bananen als een aap, opdrukken als een tijger was een opdracht en jungle dieren vangen.

Na de spelletjes gingen de kinderen weer spelen in de hutten of varen op de vijver. Sommige kinderen begonnen alvast met het slopen van hun hut. Om half 6 begon de barbecue voor ouders en kinderen. De rest van de hutten werden gesloopt en er werd een gezellig vuur aangestoken.
Na het opruimen was het nog lang gezellig rond het vuur met een muzikale noot van Katsie E en Marcel S.

Het was leuk. We willen alle vrijwilligers, hulptroepen en sponsors graag bedanken en hopelijk volgend jaar weer!

De foto's van het huttenfeest staan in het fotoboek.