StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Zaterdag 21 november 2015 kwam Sinterklaas weer met zijn Pieten op bezoek in Stad aan ’t Haringvliet. Helaas regende het toen ze aankwamen in de haven en hebben we de optocht door het dorp ingekort om te voorkomen dat de Sint, Pieten en kinderen te nat aankwamen in het Trefpunt.

Sinterklaas

Aangekomen in het Trefpunt heeft Sinterklaas prijzen uitgereikt aan de kinderen met de mooiste kleurplaten. Daarna mochten de kinderen op het podium een liedje komen zingen. Na een half uurtje kregen de kinderen wat lekkers te drinken en kon het echte feest beginnen. Dit jaar was er namelijk een poppentheater waar de kinderen ontzettend van hebben genoten. Het was een spannend verhaal dat ging over het boek van Sinterklaas dat was gepikt door een tovenaar, gelukkig werd het boek terug gevonden door een aap. Eind goed al goed!

Na afloop van het theater was het weer tijd voor wat liedjes en werden de cadeautjes door de Pieten uitgedeeld. De kinderen konden op de foto met Sinterklaas en zijn Pieten en gingen daarna tevreden naar huis toe.

Sinterklaas en zijn Pieten vonden het weer heel gezellig en hebben beloofd volgend jaar zeker weer langs te komen.

Pietenmuziek

Sinterklaas in brandweerauto