StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Ons Trefpunt heeft in maart en april weer een aantal leuke, gezellige, interessante activiteiten gepland. Wij hopen op veel belangstelling!

Vrijdag 4 maart 2016:
Grote benefiet Bingo ten bate van Alpe d’Huzes

Zaterdag 5 maart 2016 is 't weer zover..... De NL Doet dag. Van 10.00-15.00 uur
Het Trefpunt organiseert deze klusdag een week eerder dan de landelijke vrijwilligersdag. Vanaf 10.00 uur is iedereen die een handje wil toesteken weer welkom! Met een club vrijwilligers gaan we dit jaar het toneel opschonen. De vloeren, de wanden en de toneelverlichting wordt eens goed onder handen genomen. Wil je deze dag ook een steentje bijdragen aan het podium in 't Trefpunt? Om 10.00 uur staat de koffie klaar……

Maandag 7 maart 2016:
Stad van toen en nu op film en DVD door de gebroeders Maliepaard
Jaap en Jan een presentatie houden van Stads beelden van vroeger en nu. Het zal een avond van herkenning en herinnering worden. Misschien zie je jezelf ook nog wel voorbijkomen. In ieder geval zal je geheugen over wat er geweest is en hoe leuk het was weer opgefrist worden. De avond begint om 19.30 uur en de koffie en thee staat voor je klaar in het Trefpunt. De toegang is gratis. Hoe meer mensen hoe meer vreugd, dus komt allen.

Woensdag 9 maart 2016:
Lente knutselen voor de jeugd, van 14.00-15.30 uur

Vrijdag 18 maart 2016:
Haken met textielgaren Zpagetti, 19.00 uur

Zaterdag 2 april 2016:
Spetterende Dansavond
Op zaterdag 2 april zal de Big Band “Delta Swing Band” uit Hellevoetsluis een optreden komen verzorgen in het Trefpunt. Zoals de naam al zegt zullen zij swingende muziek spelen, die uitnodigt tot dansen. Je kunt er niet bij stil blijven zitten. De band bestaat uit 17 mensen, die allemaal even enthousiast zijn om de danslustigen op te zwepen en te stimuleren. De voetjes moeten van de vloer. De avond begint om 20.00 uur en de toegang bedraagt € 7,50.

Onze koffieochtenden en thee en siroop gaan natuurlijk gewoon door op dinsdag. Kaarten en biljarten is iedere dinsdag- en woensdagavond.