StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Het is al weer een tijdje geleden dat het jaarlijkse huttenfeest in het Stadse bosje was. Wat was het weer een feest, het thema was circus. Iedereen ging de 1ste dag weer hard aan de slag met het maken van de mooiste creaties. Er was dit jaar ook een prijsje te winnen voor de groep die de mooiste hut bouwt in het thema circus. Jurylid Wim van Ham kwam even een kijkje nemen of er goed werd gebouwd om de dag erna een goede keuze te kunnen maken.

Hut bouwen

Ook dit jaar was er weer bijna geen tijd om pauze te houden. De broodjes knakworst werden tussen de middag snel opgegeten om snel weer verder te kunnen aan de hut. Het drinken en snoepen tussendoor werd in de hutten gedaan.

Een groep kinderen heeft ook nog geknutseld aan bijv. vlaggetjes om de hut te versieren en er werd geschminkt. Aan het einde van de dag liepen er veel kinderen rond met mooie gekleurde neuzen, net als pipo de clown.

Vrijdagmiddag is het Sportteam GO weer geweest. Ze hadden allerlei circusspelen bij zich waar de kinderen mee kennis hebben kunnen maken. Ze hebben een tijdje geoefend en erna werd er een kleine voorstelling gegevens. Leuk om te zien dat de kinderen in een korte tijd iets kunnen leren en het vervolgens op een serieuze manier kunnen laten zien. Na de voorstelling was er tijd voor popcorn, wat ter plaatse werd gebakken net als in het echte circus.

Spelletjes spelen

Daarna werd er nog heerlijk in de hutten gespeeld en aan het einde van de middag kwam Wim van Ham de prijs uitreiken aan de groep die de mooiste hut had gemaakt. Het was heel moeilijk kiezen want er waren meerdere kanshebbers.

Met een gezellige groep hebben we zitten barbecueën en na de barbecue was het weer tijd om de hutten te slopen en een groot vreugdevuur te maken.

We willen iedereen die dit feest mede hebben mogelijk gemaakt weer hartelijk bedanken. Zonder de hulp van alle vrijwilligers zou het feest niet door kunnen gaan.

Hut verbranden