StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Per 1 januari 2017 zal de Oranjevereniging “koningin Beatrix” te Stad aan ’t Haringvliet haar activiteiten onder de paraplu van ’t Trefpunt gaan organiseren.

Stichting ’t Trefpunt, met haar dorpshuis aan de Oranjelaan 14, heeft goede voorzieningen en een enthousiaste activiteitengroep waar de Oranjevereniging bij aansluit. “Samenwerken en elkaar versterken” is het uitgangspunt. De Oranjevereniging “koningin Beatrix” zal per 1 januari 2017, verder gaan als het “Stads Oranje comité” en vergadert een aantal keer per jaar samen met de activiteitencommissie. Aankondigingen van activiteiten en informatie over het “Stads Oranje Comité”, kunt u per 1 januari 2017 vinden op deze website. Met de formele overdracht en introductie van het “Stads Oranje comité” hopen wij in 2017 weer een aantal mooie Oranje-activiteiten te organiseren!

Interesse om mee te denken en/of een handje te helpen bij activiteiten in ’t dorp? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of wandel eens binnen!