StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Voor 13 juni 2017 was het weerbericht niet helemaal gunstig, maar toch besloten we de strandmiddag door te laten gaan. Gelukkig maar, want het was heerlijk weer voor een middagje aan het Stadse strandje.

Kinderen op het strand

Voor alle leeftijden waren er spelletjes op en in het water. De kleuters moesten door drie pierenbadjes 30 badeendjes verplaatsen en met een klein emmertje een grote emmer vullen. Dat alles in estafette en zo snel mogelijk, want de groep die het eerste klaar was, had gewonnen. De grotere kinderen moesten met een luchtmatras naar de ballenlijn toe zwemmen en daarna peddelend met hun handen weer naar het strand, waar ze een ballon op moesten blazen en laten klappen. Verder moesten ze met een roeibootje naar de ballenlijn roeien en daar verwisselen van plaats. Later op de middag ging het hard waaien en was het een hele klus om bij de ballenlijn te komen. De gemeente had het volleyveldje opgeknapt, zodat we ook een volleybaltoernooi konden houden.

Limonade ontbrak ook niet en na nog een ijsje aan het eind, ging iedereen met een voldaan gevoel naar huis.

Al met al was het een groot succes dankzij het mooie weer en het grote aantal ouders en vrijwilligers, die bereid waren te komen helpen.

-update-
De foto's van de strandmiddag staan in het fotoboek.

Kinderen op het volleyveldje

Aanhanger met opblaasspullen

Kinderen in het water