StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Bijna is het weer zover. We gaan weer het nieuwe jaar in. We hebben weer het een en ander op het programma staan.

Om dit jaar goed te starten ligt er een IJSBAAN in 't Trefpunt op 4 en 5 januari van 10.00 tot 21.00 uur. € 5,00 per dag. Lekker op de schaatsen of lekker aan de warme choco.

 

Graag nodigen we u op vrijdag 5 januari uit om samen met ons het nieuwe jaar in te luiden. Tussen 17.00 -19.00 uur bent u van harte welkom op de voor u bekende locatie aan de Oranjelaan in Stad aan 't Haringvliet. Als Trefpunt zijn we naast een ontmoetingsplek in ons dorp, ook organisator van vele activiteiten. Dit kunnen we niet zonder u en daarvoor willen we u bedanken. We kunnen het niet alleen, we werken ook in 2018 weer samen met u aan een levendig dorp! Leuk om elkaar aan het begin van dit jaar bij te praten over alles wat er 'op stapel staat'.

 

 

Verder staat er nog een KINDERMIDDAG (17 jan), SNERTAVOND en KORENDAVOND gepland in de maand januari. Voor de snert kunt u zich opgeven bij Leen. Kosten € 7,50.

Aanvang 18,30

 

Betreft de korenavond zijn de kaarten vanaf 2 januari verkrijgbaar bij de Knusse Schuur. Kosten € 7, 50 in de voorverkoop. Kosten € 10,00 aan de deur.

We zien u ook in 2018 weer graag in 't Trefpunt en voor nu hele fijne feestdagen gewenst.

Namens alle vrijwilligers,

Wilma van Bergen, Caroline Durinck, Truus Moerkerken, Lenie Teijn, Jildou Huisman, Linda de Hoop, Arlette Geers, Leen Leune, Ineke Kamerling & Greet Maas.