StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

23 en 24 augustus 2018 vond weer het jaarlijkse huttenfeest plaats in het Stadse bos. Het was zoals gewoonlijk weer een prachtig feest. Ondanks de niet beste weersverwachting is het beide dagen droog gebleven en heeft de regen gewacht tot alles klaar was.

Wat is er hard gewerkt door de ongeveer 40 kinderen, die allemaal vol enthousiasme gesjouwd, getimmerd en versierd hebben. Van verre hoorde je al het getimmer met al die hamers. Af en toe deed een hamer wel eens iets anders dan gepland en was een zere vinger het resultaat.

De lunch bestond uit een hééééle grote pan knakworsten en zeker honderd broodjes en dat ging allemaal schoon op. Want van hard werken krijg je honger.

’s Middags ging het werk gewoon door en sommige hutten kregen zelfs een tweede verdieping.

Vrijdagmiddag waren er allerlei spelletjes te doen, maar de meeste kinderen werkten nog door aan hun hutten, die steeds mooier werden. Zelfs een schuur kwam er nog aan vast.

De jury, die moest bekijken wie de mooiste hut had gebouwd, had dan ook een hele moeilijke taak. Toch kwam er een winnaar uit de bus: De giraffenclub. Zij mochten het eerste een prijs uitkiezen.

De barbecue aan het eind van het feest was ook weer een succes en erg gezellig.

De hutten moesten gesloopt worden en dat was wél even een moeilijk moment voor alle bouwers. Jammer genoeg mochten we het hout niet opstoken vanwege de droogte, dus geen groot kampvuur aan het eind.

De organisatie van dit alles lag in handen van St. “Ons Trefpunt” en met name Linda heeft zich uit de naad gewerkt samen met een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Dank je wel Linda voor dit geslaagde feest!

-update-
Foto's kunt u in het fotoboek vinden en er is ook een leuke video gemaakt!