StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Activiteiten in het Trefpunt:

Koffieochtend: iedere dinsdag morgen van 10-12 uur kan iedereen terecht in het Trefpunt voor een kopje koffie met iets lekkers erbij. Het is voor alle leeftijden en het kost 1 euro per persoon.

Thee en siroop: iedere 1e en 3e vrijdag van de maand van 10-12 uur een gezellige ochtend voor ouders met kinderen tot 4 jaar. Om kennis te maken met elkaar en dingen rond kinderen te bespreken.

Breien en Beppen: 2x per maand samen breien of handwerken onder het genot van een kopje koffie of thee. Patronen uitwisselen en voor de gezelligheid.

Kindermiddagen: 1x per maand op woensdagmiddag een knutsel-of filmmiddag voor de lagere schooljeugd. Van half 2 tot 4 uur.

Bingoavonden: 1x per 2 maanden een avond waarop u bingo kunt spelen en mooie prijzen kunt winnen.

Themamaaltijden: In de winter een aantal keren een maaltijd. Dat kan mosselen zijn of poters met spek of erwten soep. U moet zich daar van te voren voor opgeven.

Zwerfboekenkast: In het Trefpunt staat een zwerfboekenkast. Dat betekent, dat u daar boeken uit mag halen, maar ook in kan zetten. De boeken hoeven niet terug te komen maar dat mag wel.

Kaarten en biljarten: Op woensdagavonden komt een aantal mensen bij elkaar om te klaverjassen en te biljarten. U bent daarbij van harte welkom.

Zangrepetitie: Op dinsdagavond vanaf half acht repeteert de zangvereniging “Soli Deo Gloria” in de grote zaal. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Verhuur: Het Trefpunt is te huur voor feesten en activiteiten. Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kijk voor alle informatie over activiteiten op StadsWeb www.stadaantharingvliet.nl