StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Ons promoteam staat binnenkort aan de deur met een splinternieuwe editie van het evenementenboekje. Anne Schildert heeft het boekje ontworpen en opgemaakt.

Voorkant evenementenboekje

Er staat informatie in over alle evenementen die we dit jaar organiseren. We vragen met de overhandiging van dit boekje om een kleine bijdrage. Samen kunnen we meer!

Verder bleef het eerst stil na onze oproep voor bestuursleden die in Stichting Ons Trefpunt het beheerdersdeel op zich willen nemen. Gelukkig melden Martin en Gerrie zich! Ze schoven goed voorbereid en met handige tips aan tafel bij Deborah en Jil, de penningmeester en secretaris die een voorzittersfunctie delen. Beiden waren meteen enthousiast. In goed overleg werd besloten Martin als bestuurslid beheer aan te laten sluiten met Gerrie als achtervang, een topcombinatie. De verhuur blijft bij Nikita, zij weet precies welke ruimtes wanneer beschikbaar zijn. Leen is als beheerder het vaste gezicht.

We hebben nu een activiteitengroep Stadse.101. Deze groep bestaat uit mensen die zich hebben opgegeven om in dit geval te helpen met de organisatie van DUIK! in Stad. Er zijn tweetallen gemaakt die allemaal een onderdeel op zich nemen. Heb je ook interesse om te helpen bij activiteiten? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een keer per jaar is al superleuk.
Heb je ideeën voor DUIK!? Kom dan ook vrijdag 17 maart 2023, want dan is het eerste overleg met Stadse.101. We starten om 19.00 uur in de Grote zaal.