StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Veel Stadtenaren, oud en nieuw krijgen het op een moment in hun leven te horen: “Waarom woon je op Stad? Daar is toch niks?” De inwoners zelf denken daar heel anders over. "Op Stad is zat!". Er zijn leuke mensen die met elkaar van alles organiseren.

kinderbenen op het strand

Op zaterdag 1 juli 2023 is het de derde keer dat DUIK! in Stad plaatsvindt: het evenement in en rondom de haven. Dit jaar met een extra avond ervoor, want op 30 juni 2023 is DRIJF-in, een bijzondere buitenbios bij het strandje.

Stadtenaren (overkanters inbegrepen) zijn druk met de organisatie. Het bij elkaar krijgen van alle middelen om er weer een dag vol vertier van te maken, is in volle gang. We zijn bezig met een markt van Stadse makers, waterspelen in de haven, paardrijden met Oostmoer, demo's van diverse sporten en natuurlijk 's avonds een vette band in de feesttent ... we hebben Eclips weer weten vast te leggen, dus dat wordt gezellig!

De avond ervoor op vrijdag 30 juni 2023 starten we al met een nieuw evenement: DRIJF-in Stad. Deze buitenbios bij het water is open voor alles wat drijft. Wij zorgen voor de nodige popcorn en candybars voor je romantische filmavonden onder de sterren.

Zeskamp battle
Natuurlijk komt er ook weer een zeskamp met DUIK!. Met welk team durf jij de strijd aan? Je team bestaat uit ten minste 6 en hoogste 8 personen. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Natuurlijk ben je ook als niet-Stadtenaar welkom, juist! Het dorp laat graag aan iedereen zien dat Stad zo gek nog niet is.

Volg ons voor de laatste info op facebook (Ons Trefpunt Stad en StadsWeb).