Afgelopen zaterdag 6 juli 2024 heeft het evenement DRIJF(IN) op het strandje in Stad aan ‘t Haringvliet vele bezoekers getrokken.

Ondanks de harde wind en regenbuitjes waren er ook zonnige momenten en kon er volop genoten worden van films op het grote buiten scherm en muziek in de tent. De bar in de tent en de diverse foodtrucks verzorgde het eten en drinken. Voor de kinderen was er in de middag een botenrace met eigen gemaakte bootjes.

De avond stond in het teken van het Nederlands voetbalelftal, dat na de winst het feest alleen nog maar groter heeft gemaakt. De DJ maakte het feest compleet tot in de late uurtjes.

Een mooi feest georganiseerd door vele vrijwilligers!

(verhaal gaat verder onder de foto's)

Feest op het strandje

Voetbal kijken op het strandje

Voetbal in de avond kijken op het strandje

Feest in tent

Feest in tent

Domper
Ondanks de inspanning van heel veel vrijwilligers en bedrijven is het helaas toch mis gegaan. In de nacht van zondag op maandag vond men het nodig om de overgebleven spullen te doorzoeken en diverse spullen mee te nemen. Ook werden er diverse toiletunits in de brand gestoken. Ontzettend jammer! Ook de schade aan het strandje wat nu moet worden schoongemaakt.

Mochten er mensen zijn die iets hebben gezien of gehoord, laat het ons alstublieft weten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld het bij de politie.

Toiletunit in brand

Uitgebrande toiletunit

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD