StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van Gymvereniging MH-SD op 19 december 2014 heeft de gymvereniging een aantal trouwe leden, die dit jaar 25 jaar of zelfs nog langer lid zijn van de vereniging onderscheiden met een jubileumbroche van de KNGU. De meesten van hen zijn gedurende hun hele lidmaatschap al deelnemer van dezelfde les groep en vormen een hele hechte club waar lief en leed gedeeld wordt.

Groepsfoto
Op de foto de dames J.C. van Zielst (25 jarig jubileum), S. Klinkvis (40 jarig jubileum), T. van Ast (25 jarig jubileum), G.A. van Seters (25 jarig jubileum) en G. Vroegindeweij (25 jarig jubileum).

Gymvereniging MH-SD is niet alleen trots op hun trouwe leden, maar ook op Johan van Nimwegen, (gediplomeerd) hoofdleiding van de Springgroep bij onze vereniging, die met zijn team van KDO-Sport uit Hellevoetsluis Nederlands Kampioen geworden is in de categorie junior2/senior niveau 5 (3de divisie) én ook nog eens de hoogste individuele score heeft behaald.

Voor zijn prestaties heeft Johan uit handen van de secretaris Raimond Moerman een aardigheidje ontvangen met de felicitaties van Gymvereniging MH-SD. Wij wensen Johan en zijn team ook voor de komende wedstrijden heel veel succes toe!


Aardigheid ontvangen
Johan ontvangt aardigheidje en felicitaties van secretaris Raimond Moerman.