Van 18 tot en met 25 juni 2016 is Goeree-Overflakkee het decor van dé strijd tegen de elementen. Inzet is de titel Nederlands kampioen wielrennen. Water, natuur, uitgestrekte stranden, prachtige historische kernen op ­Goeree-Overflakkee, alles komt samen. Een uitgelezen plek voor het NK Wielrennen 2016. Zonder heuvels, maar mét de enige echte Dutch mountains: wind!

Logo NK wielrennen Goeree-Overflakkee

Vrijwilligers
Om de verwachte 100.000 bezoekers én de inwoners van Goeree-Overflakkee een onvergetelijk evenement te bezorgen, hebben wij jullie hulp hard nodig!
Voor dit prachtige sportevenement zijn wij op zoek naar vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen aan Nederlands grootste wielerevenement.

Wat kan het NK betekenen voor uw vereniging?
Voor elke vrijwilliger die de vereniging aanlevert ontvangt de club een vrijwilligersbijdrage van 30 euro per vrijwilliger per dag. Deze bijdrage wordt vanuit de gemeente Goeree-Overflakkee beschikbaar gesteld vanuit de vrijwilligersubsidie. U leest het goed: leden van de vereniging kunnen geld verdienen voor uw vereniging in ruil voor een vrijwilligersbijdrage aan het NK Wielrennen 2016.

Informatie voor de geïnteresseerde leden:

 • De vrijwilliger is minimaal één volledige dag beschikbaar op 18, 22, 24 of 25 juni 2016.
 • Minimum leeftijd: 16 jaar
 • De organisatie streeft voor alle vrijwilligers naar een optimale indeling van functies. Het kan zijn dat we hier, indien nodig, van afwijken. Natuurlijk laten wij dit tijdig weten.
 • In aanloop naar het evenement ontvangen de vrijwilligers een nieuwsbrief met alle benodigde informatie over het evenement.

Programma
Het Nederlands Kampioenschap vindt plaats van 18 tot en met 25 juni met als start- en finishplaatsen Oude-Tonge, Middelharnis en de Brouwersdam. Het programma ziet er als volgt uit:

 • 18 juni wegwedstrijden te Oude-Tonge;
 • 22 juni tijdritten te Middelharnis;
 • 24 en 25 juni wegwedstrijden over heel Goeree-Overflakkee.

Functies
Voor deze dagen is de stichting op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies:

 • Hospitality (accreditatie, ontvangst);
 • Wedstrijdzaken;
 • Horeca;
 • Evenementenregelaar;
 • Parkeerregelaars op en rondom het parcours.

Wij vragen u vriendelijk een oproep te doen onder uw leden, om zich aan te melden als vrijwilliger en daarmee geld te verdienen voor de vereniging. De namen van de vrijwilligers kunt u noteren in bijgaande lijst. Gelieve uiterlijk 6 mei de lijst retour te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD