StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
SNS moest, na vorige week met 5-1 van Goudswaardse Boys te hebben gewonnen, afreizen naar Hellevoetsluis om daar te spelen tegen FC Vlotbrug.

Door Jan van Gurp

De heren van SNS begonnen op het complex van Vlotbrug niet echt flitsend. In de eerste minuten had Vlotbrug iets meer druk naar voren, SNS probeerde wel wat terug te doen, maar dat werd in het begin goed tegengehouden door de verdediging van Vlotbrug.

Haast kwamen de Hellevoetters op voorsprong door slecht uitverdedigen van Peter Vroegindeweij, maar doelman Leon Smit zat er goed bij. SNS was even later ook gevaarlijk toen Jan Boeren zag dat de doelman voor z’n doel stond. Hij probeerde de bal over te keeper te krijgen, maar de bal raakte de paal. Veel echte kansen waren er niet in de eerste helft voor beide ploegen. Jordi Smit was nog wel even dichtbij na een goede pass van de verdediging van SNS, maar zijn schot ging net naast.

In de tweede helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld als in de eerste: beide ploegen aasden op de openingstreffer, maar veel kansen waren er niet. SNS wist zijn eerste kans in de tweede helft te benutten: een goede pass van Jan Boeren op de jarige Arie-Jan Arensman en die schoot de 0-1 binnen. Vlotbrug ging logischerwijs op jacht naar de gelijkmaker, maar SNS kwam niet echt meer in gevaar. Alleen een vrije trap van Vlotbrug zorgde nog wat voor gevaar, maar de bal vloog, gelukkig voor SNS, achter.