Content

StadsWeb
SNS speelde vriendschappelijk tegen VV Rhoon, die uitkomen in de derde klasse.

Door Jan van Gurp

Rhoon kwam net voor rust op voorsprong, maar na de rust wisten Arjan Zondervan, Dennie van Druningen en Pieter van Zielst te scoren voor SNS.

SNS voetbalde tegen de heren van Rhoon die uitkomen in de derde klasse. Peter Vroegindewey en Jeroen Maliepaard kwamen in een goede scoringspositie, maar wisten niet te scoren. SNS dacht op 1-0 te komen nadat de bal via de onderkant van de lat op of over de lijn stuiterde, maar de scheidsrechter kende het doelpunt niet toe. Net voor rust kwam Rhoon op voorsprong, doordat Rhoon langs Peter Boeren kwam en binnenschoot.

SNS was in de tweede helft op zoek naar doelpunten en dat resulteerde in beter spel. Arjan Zondervan zette SNS op gelijke hoogte doordat zijn schot door de handen van de doelman van Rhoon ging (de doelman was de trainer van Rhoon, door gebrek aan keepers stond hij heel de wedstrijd op doel). Arjan Zondervan had, kort na de 1-1, voor een voorsprong kunnen zorgen, maar hij ging niet zorgvuldig met de kansen om. Dennie van Druningen wist SNS op voorsprong te zetten, na een goed schot. Rhoon kwam nog op gelijke hoogte na een schot op de rand van de 16. Jan Boeren was twee keer achter elkaar dicht bij een doelpunt, maar zijn pogingen mislukten. SNS had de kans om, opnieuw, op voorsprong te komen, nadat het een strafschop kreeg. Die werd genomen door Pieter van Zielst en die schoot de bal achter de doelman van Rhoon. De voorsprong van SNS kwam niet meer in gevaar. De volgende wedstrijd moet gespeeld worden tegen Bernisse.