StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Zaterdag 16 december 2006 was voor SNS E1 de laatste kans om kampioen te worden. Het team moest thuis voetballen tegen ZBVH E3.

Door Marjon Rosmolen

Het weer, het veld en de spelers waren niet allemaal in topconditie, maar ze gingen er voor.

De opstelling: achterin, Sebastiaan, Robin en Martijn van den Boogert, midden, Robert, voorin, Lesley, Sjoerd en Martijn Braber. In het doel, Martijn van Rijen.
Er wordt acht tegen acht gespeeld.

Na enkele minuten scoort Sjoerd het eerste doelpunt. De tegenstander is fanatiek en biedt goed weerstand. Maar al gauw scoort Lesley 2-0. Helaas net voor rust wordt het nog 2-1.

De opwarming in de kleedkamer heeft het team goed gedaan, want Sjoerd en Robert maken er, nog voor alle aanwezige ouders zich door de modder naar het veld geworsteld hebben, 4-1 van.

Uit een corner maakt de tegenstander 4-2. Martijn heeft in het doel last van koude handen, maar doet erg zijn best.

Sjoerd prikt er nog een bal in; 5-2.

Onder leiding van Peter Nogueira wordt er steeds beter overgespeeld.

Als scheidsrechter Jan van Asperen, ook helemaal verregend, affluit, betekent dit maar één ding; ze zijn KAMPIOEN!

De Jip en Janneke champagnekurk knalt en onder de klanken van "we are the champions" eten de kampioenen hun welverdiende patatje.