StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Voor de wedstrijd stond SNS nog een puntje boven de heren uit Simonshaven, maar nu staat dus Simonshaven twee punten boven SNS.

Door Jan van Gurp

In de eerste helft kregen beide ploegen weinig grote kansen.
Simonshaven was wel een paar keer dichtbij een doelpunt maar respectievelijk Arjan van Gurp en Jeroen Maliepaard wisten een doelpunt te voorkomen en SNS kon ook gelukkig zijn met een schot dat net over de lat vloog.
Jordi Smit was ook nog gevaarlijk met een paar schoten van afstand, maar ook dit leverde geen doelpunt op.

Na een paar minuten in de tweede helft stond SNS op achterstand na een mooie goal uit een vrije trap.
Het lukte SNS niet om de 1-1 te maken, het maakte een inspiratieloze indruk. Jordi Smit kreeg vlakbij het doel van Simonshaven nog een grote kans, maar wist deze niet te benutten.
Als je zelf de kansen niet afmaakt of creëert gebeurt dat aan de andere kant en dat gebeurde ook na een hard schot.
SNS had in deze wedstrijd niets te vertellen en het is beter om deze wedstrijd te vergeten.