Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Door Jan van Gurp

Nadat 17 februari 2007 de scheidsrechter na negentien minuten een blessure kreeg bij de wedstrijd tussen de Goudswaardse Boys en SNS, moest SNS opnieuw afreizen naar Goudswaard om daar de resterende 71 minuten de voetballen. De stand was toen na negentien minuten 0-0.

SNS had in de eerste helft meewind, maar wist dit niet om te zetten in doelpunten.
Wel verschenen Leen Vroegindewey en Robbin Arensman gevaarlijk voor de doelman van Goudswaard. In de beginfase was SNS slecht geconcentreerd en was Goudswaard ook iets gevaarlijk voor het doel van Leon Smit.
SNS kwam net na rust met de schrik vrij, aangezien Goudswaard de 1-0 binnen had geschoten, maar de scheidsrechter floot terecht voor het hinderen van doelman Leon Smit.

SNS - Goudswaardse Boys

Goudswaard had in de beginfase van de tweede helft het betere van het spel en belandde dan ook in een paar goede scoringsposities. SNS kwam langzamerhand beter in de wedstrijd en de 0-1 bleef dan ook niet uit: Robbin Arensman was degene die de bal het doel intikte, nadat de doelman van Goudswaard hem een handje had geholpen.
In het laatste kwartier van de wedstrijd kreeg SNS veel kansen op de 2-0, maar onder andere Jordi Smit en Robbin Arensman wisten deze kansen niet te benutten.

SNS speelt aankomende zaterdag tegen Piershil.