StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
In een wedstrijd met weinig kansen voor beide ploegen vielen er geen doelpunten, terwijl beide ploegen de punten goed konden gebruiken.

Door Jan van Gurp

In een wedstrijd met weinig kansen voor beide ploegen vielen er geen doelpunten.

Beide ploegen konden de punten goed gebruiken: SNS voor de derde periode en Binnenmaas om boven Zinkwegse Boys te blijven staan. De ploeg van trainer Jim Raaijmakers (SNS) valt niets te verwijten en speelde een goede wedstrijd.

In de eerste helft was Arjan van Gurp dichtbij de 1-0, na een voorzet van Dennie van Druningen, maar de doelman van Binnenmaas had een goede reflex. Niet veel later had ook Binnenmaas voor de openingstreffer kunnen zorgen, maar de lat zat in de weg. Zoals gezegd waren er voor de rest weinig goede kansen voor beide ploegen.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, met een iets beter SNS. Na een uur voetballen kwam Arjan Zondervan (SNS) in een goede scoringspositie, maar de doelman van Binnenmaas stond opnieuw in de weg. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd was SNS er goed door en leek het op weg naar de 1-0, maar scheidsrecher Gomes floot voor buitenspel, zonder dat de grensrechter van Binnenmaas vlagde.

Bijzonderheden: scheidsrechter Gomes gaf gele kaarten aan SNS-spelers van Gurp, Boeren en Vroegindewey en aan Beckers, Nagtegaal en Maijers van Binnenmaas.