Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Door Jan van Gurp

SNS speelde, onder leiding van trainer Jim Raaijmakers, vijf wedstrijden voor een toernooi bij Des'67. Er werd goed begonnen aan het toernooi met een overwinning, maar in de volgende vier wedstrijden werd in totaal slechts één punt gepakt. De wedstrijden duurden twintig minuten.

SNS-FC Lisse
SNS kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Romario Bruggeman. Ondanks dat SNS de betere was, kwam Lisse toch op 1-1, door een lobje over doelman Dennis Maliepaard. Een paar minuten voor het einde van deze wedstrijd, viel de 2-1 voor SNS, nadat Arjan van Gurp een corner in het doel draaide.

SNS - DES'67
Deze wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel, waar Des iets beter was dan SNS en Pieter van Zielst haast nog in zijn eigen doel had geschoten.

SNS - Rhoon
SNS wist in de wedstrijd tegen Rhoon opnieuw niet te winnen, en verloor met 0-1, door een doelpunt in de tiende minuut.

SNS - Duiveland
Opnieuw werd het net niet gewonnen door de mannen van SNS en verloor het met 2-0, tegen een team waar minimaal een punt gepakt kon worden.

SNS - Flakkee
Ook van Flakkee werd met 2-0 verloren, dit was de laatste wedstrijd van het toernooi.