StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
SNS 1 speelde tegen de bewaarders van Penitaire Inrichting de Schie en won ruim met 13-0. De Schie had niks in te brengen tegen de mannen van trainer Jim Raaijmakers en SNS kreeg dan ook geen tegendoelpunten.

Door Jan van Gurp

SNS 1 speelde tegen de bewaarders van Penitaire Inrichting de Schie en won ruim met 13-0. De Schie had niks in te brengen tegen de mannen van trainer Jim Raaijmakers en SNS kreeg dan ook geen tegendoelpunten. SNS ging met een 6-0 voorsprong de kleedkamers in en wist in de achtentwintig minuten daarop nog zeven keer te scoren.

SNS kreeg in de beginfase van de wedstrijd al de nodige kansen, via ondere Gerard van der Klei, Jan Boeren en Arjan Zondervan. Na twaalf minuten spelen kreeg SNS een penalty na een overtreding op Arjan Zondervan. Jan Boeren miste niet, en schoot zo de verdiende 1-0 binnen. Nog geen twee minuten later was het opnieuw raak voor Jan Boeren, nadat eerst zijn broer, Peter Boeren, nog had gemist. SNS bleef maar aanvallen, en met name Arjan Zondervan was nog een paar keer dichtbij, maar hij was niet gelukkig in z'n afronding. Toch kon een doelpunt voor Zondervan niet uitblijven, hij scoorde na breedleggen van Richard Kuik, 3-0. Gerard van der Klei wist deze avond zijn eerste doelpunt voor SNS te maken en ook de 6-0 kwam van zijn schoenen. Tussendoor benutte Robbin Arensman een penalty na een handsbal.

SNS - P.I. De Schie

In de tweede helft ging SNS gewoon door met aanvallen, maar kreeg de Schie nog één goede kans, maar die belandde op de lat. Voor de rest had de ploeg geen kans op een doelpunt en had doelman Dennis Maliepaard haast niks te doen. Jan Boeren scoorde ook in de tweede helft, maar liefst vijf keer. Hij scoorde de 7-0, 8-0, 10-0, 11-0 en ook het laatste doelpunt, de 13-0, kwam van zijn voeten. Arjan van Gurp (9-0) en Peter Vroegindeweij (12-0) scoorden ook en zo was het een doelpuntrijke avond tegen een tegenstander van een niet al te hoog niveau. Na 73 minuten vond scheidsrechter Hanenberg het dan ook welletjes en floot voor het einde van de wedstrijd.

SNS: Dennis Maliepaard, Jeroen Maliepaard, Richard Kuik, Peter Vroegindeweij, Koos Melaard (68. Robbin Arensman), Peter Boeren, Robbin Arensman (46. Arjan van Gurp), Dennie van Druningen (46. Pieter van Zielst), Gerard van der Klei (66. Dennie van Druningen), Jan Boeren en Arjan Zondervan.
Scheidsrechter: R. Hanenberg
Doelpunten: Jan Boeren 1-0, 2-0, 7-0, 8-0, 10-0, 11-0, 13-0
Arjan Zondervan 3-0
Gerard van der Klei 4-0, 6-0
Robbin Arensman 5-0
Arjan van Gurp 9-0
Peter Vroegindeweij 12-0