StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Na afgelopen zaterdag met 1-2 verloren te hebben van tweedeklasser NBSVV (doelpunt Jan Boeren), moest er ditmaal gevoetbald worden in Oude-Tonge voor de KNVB Beker.

Door Jan van Gurp

Na afgelopen zaterdag met 1-2 verloren te hebben van tweedeklasser NBSVV (doelpunt Jan Boeren), moest er ditmaal gevoetbald worden in Oude-Tonge voor de KNVB Beker. SNS speelde een goede wedstrijd tegen DBGC, maar in de laatste tien minuten scoorde DBGC twee keer en de winst bleef dus bij Oude-Tonge. Men was dus dicht bij de zege, maar liet dit op het laatste moment uit de handen glippen.

SNS startte de wedstrijd niet al te best, al na twee minuten keek men tegen een 1-0 achterstand aan.
Daarna werd er op jacht gegaan naar de gelijkmaker en die kwam er ook via de voet van Dennie van Druningen, na een pass van Arjan van Gurp. Na een halfuur spelen wist SNS opnieuw het net te vinden, namens Gerard van der Klei. Diezelfde van der Klei had net voor rust de voorsprong nog uit kunnen breiden, maar hierin slaagde hij niet.

Na de theepauze had SNS een paar kansen om de wedstrijd te beslissen, maar dit gebeurde niet. Het leek erop dat SNS de overwinning mee naar "Stad" zou nemen, maar in de laatste minuten scoorde Mischa Moerenhout tweemaal, waarvan de 3-2 in de blessuretijd.

De andere wedstrijd in de poule van SNS ging tussen OFB en FIOS. OFB wist met 1-0 te winnen door een doelpunt van Wouter Zwackhalen.