StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Thuis op Stad

Maak kennis met medeburgers van Stad. We spreken met een Stadtenaar over dat wat hem of haar bezighoudt, over wonen op Stad en over het Stadtenaar zijn. Ook nieuwe bewoners kunnen zich voorstellen en ex-Stadtenaren laten weten hoe het hun nu vergaat.

----------

Foto’s, onze telefoon staat er vol mee. Selfies en vakantiekiekjes, we schieten erop los. Heel anders dan Anniek van Zadelhoff. Zij neemt juist uitgebreid de tijd voor het perfecte plaatje.

Het is een heerlijke lichte ruimte die ik binnenstap op de hoek van het Stadshuus. Bianca van Burg heeft de deur wagenwijd open. In haar okergele trui straalt ze warmte uit. “Kom zitten, wil je aan tafel bij het raam of ploffen we op de bank?”

Al 6 jaar woont Anniek met haar man op Stad. Zij hebben samen 2 kinderen, dochter Bo van 5 en zoon Jack van 2.

Deze week stellen wij de volgende aan u voor! Neem er even de tijd voor. Want diegene die nu komt was zo enthousiast dat er geen einde aan het verhaal kwam. Dus lees het rustig door en laat het zeker bezinken en doordringen!

Deze week gaan we weer een nieuw iemand voorstellen! Deze week ben ik het zelf.

En ja hoor, deze week zijn we er weer om één van onze manschappen voor te stellen! Deze week stellen wij aan u voor: Wulfert van Duijn

Deze week stellen we weer een nieuw iemand aan u voor uit onze blusgroep: Martien de Witte.

Het is alweer even geleden dat we iemand uit de groep op facebook hebben geplaatst. Daarom proberen wij dit weer op te pakken. Deze week stellen wij aan u voor: Jerry van Bergen.

Op 1 oktober 2022 open ik mijn kapsalon "Haarhuis Monique" aan Zeedijk 21. Ik ben bereikbaar op 06 46163909 om al je vragen te beantwoorden of om alvast een afspraak met je in te plannen.

Deze week stellen wij weer iemand aan u voor vanuit de Brandweer Stad. Dit keer is het Paul van Pelt.

Bij deze gaan we elke week iemand aan jullie voorstellen van de ploeg. Zo weten jullie welke gezichten erbij horen in onze blusgroep. En wie je kunt verwachten als er misschien eens wat bij u thuis gebeurd in ons verzorgingsgebied.

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Karin Drechsler en de liefde voor katten is mij met de welbekende paplepel ingegoten. Ik ben mijn hele leven omringd geweest door katten en 8 jaar geleden zijn mijn man en ik als een blok gevallen voor het ras Brits Korthaar.

Zoals ieder jaar hebben Wout en Nel hun halve huiskamer weer omgetoverd in een prachtig kerstlandschap met tal van Stadse elementen. Zo is er dit jaar de jachthaven bij gekomen met zelfs ruimte voor campers.

Misschien is het u al opgevallen, in de Oranjelaan. Een groot wandbord op de poort met daarop Stadse Golden Vibes/Golden Retrievers. Of u heeft ze misschien al zien lopen door het dorp, Karin met haar drie Golden Retrievers.