Terwijl ik dit stukje schrijf, zweeft mijn echtgenote ergens boven de Atlantische Oceaan op weg naar New York. Ik ben dus een beetje nerveus, want ik heb een vliegangst die groter is dan het ego van Nicolas Sarkozy.
Joost mag het weten
Drinkwater

Terwijl ik dit stukje schrijf, zweeft mijn echtgenote ergens boven de Atlantische Oceaan op weg naar New York. Ik ben dus een beetje nerveus, want ik heb een vliegangst die groter is dan het ego van Nicolas Sarkozy. Nu is vliegangst in mijn ogen niet zozeer een angst maar meer een gezonde afkeer van een onnatuurlijke activiteit. Zoals in het vorige columnpje al te lezen viel, ben ik nogal een landrot en hoewel ik niet lichamelijk in het vliegtuig zit, zit ik er geestelijk wel een beetje in.

Ze is dus naar New York en ik vorm een week lang een werkend eenoudergezin (want er moet geld verdiend worden, een reisje New York kost meer dan een appel en een ei). Maar goed, ik ben dus een beetje nerveus en dat kan de immer hoogstaande kwaliteit van dit stukje wellicht wat beïnvloeden. Veel schrijffouten zal de spellingskabouter niet doorlaten, maar inhoudelijk zal dit columnpje wat te wensen over kunnen laten. Ik ben bijvoorbeeld al halverwege de tweede alinea en ben nog niet aan het te behandelen onderwerp, de hardheid van het drinkwater in Stad, toegekomen. Terwijl ik er toch heel wat over te vertellen heb en een diepteverslag in de stijl van 'SBS6 – Het leukste gat van Nederland' (langdurig, uitgebreid en inlevend) in gedachten heb.

Wat ze trouwens in New York te zoeken heeft, begrijp ik niet. Wat daar geschiedenis heet, noemen wij oud nieuws en wat daar cultuur heet, noemen wij eenheidsworst. Geen eten maar fastfood en naar verluidt hebben ze er helemaal geen kabouters. Maar waarschijnlijk leest ze dit in een of ander internetcafé (Hoi lief, alles goed daar? Ja, ik geef hem genoeg fruit.), dus ik moet niet te kritisch worden en terugkeren naar het onderwerp. Oh... Ja... Zul je net zien: het columnpje is alweer voorbij.

Joost
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD