Wat is het toch leuk om mensen om de tuin te leiden. Graag bedank ik van deze plaats de Stadtenaeren die meegewerkt hebben om mijn misleiding geloofwaardig te maken. Goed gedaan jongens.
Joost mag het weten
Pino

Wat is het toch leuk om mensen om de tuin te leiden. Graag bedank ik van deze plaats de Stadtenaeren die meegewerkt hebben om mijn misleiding geloofwaardig te maken. Goed gedaan jongens. Net doen alsof je door een grote, boze vogel bent aangevallen, geloofwaardig vertellen dat je een reusachtig, eng, vliegend monster heb gesignaleerd, waarschuwingen rondbazuinen. Geweldig. En goedgelovig dat iedereen was. Iedereen geloofde dat er een gemene, agressieve, bijna prehistorisch grote buizerd in de richting van de Van Pallandtpolder nest had en huishield met mythologische vasthoudendheid.

Eén april ligt alweer ver achter ons en men tuinde er achteloos in. Nu moet ik toegeven dat de eerste meldingen natuurlijk klopten. Althans, mijn actie heeft zijn vruchten afgeworpen. Mijn vrouw heeft niet voor niets avondenlang aan het buizerdkostuum zitten naaien. Ik heb niet voor niets uren lang in een boom langs de zeedijk op wandelaars zitten wachten. Ik heb niet voor niets tientallen blauwe plekken van het springen uit de boom. Je weet natuurlijk nooit of je succes oogst met je grappen, maar dit keer lukte het aardig. Vooral de kabouters waren in alle staten.

Practical jokes zijn niet zo eenvoudig en worden vaak niet begrepen. Het collecteren voor de dovengeleidehondstichting, het beboeten van hardrijders op de Molendijk in een politie-uniform, het simuleren van een telefonische lotto-uitreiking, het stelen van huisdieren, niemand kwam erachter dat het niet serieus bedoeld was. Ook ditmaal heeft niemand het door gehad, maar nu onthul ik de grap. Als er zelfs verkeersborden geplaatst worden met gevaarlijke roofvogels erop, moet je stoppen met het spel. Ik vraag me af wie er in dat gorillapak in Blijdorp zat. Als je dit leest: maak jezelf bekend. Peter Singer zal trots op ons zijn. Wat zal onze volgende actie zijn? Iets met beren lijkt me. Daar houdt mijn zoon nogal van.

Joost
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD