Na 2 jaar van lachen, denken en soms zelfs fronsen heeft dr. Joost symbolisch de fakkel aan mij overgedragen. Helemaal democratisch is het niet gegaan maar dat zult u hem en mij wel willen vergeven, hoop ik ...
opmaak
Hallo, aangenaam!

Na 2 jaar van lachen, denken en soms zelfs fronsen heeft dr. Joost symbolisch de fakkel aan mij overgedragen. Helemaal democratisch is het niet gegaan maar dat zult u hem en mij wel willen vergeven, hoop ik.

Ik zal mezelf zover dat gaat voorstellen.

Hallo, aangenaam mijn naam is "Sundaygirl". Ik woon, samen met man en kinderen, met veel plezier op Stad en hoop dat nog vele jaren te doen. Ik ben misschien niet de gemiddelde Stadtenaar maar probeer wel midden in deze samenleving te staan. Ik luister graag naar anderen en haal daaruit -en uit de dagelijkse beslommeringen- inspiratie.

Ik heb geen Nederlands, geschiedenis of zelfs journalistiek gestudeerd, voor deze column heb ik zelfs nog nooit een column geschreven. Ik denk dat ik ben uitgekozen door Joost om m'n leuke uitstraling maar die kunt u niet zien.

Van mij hoeft u geen proza, zoals Joost wel eens uit zijn mouw schudde, te verwachten. Er zullen bij tijd en wijle zelfs spelfouten in staan omdat ik geen spellingscontrole bezit en te lui ben alles waar ik over twijfel op te zoeken. Ook zal niet alles Stad gerelateerd zijn, gewoon omdat ik ook wel eens buiten Stad kom en daar dingen hoor en beleef. Tja, of ik het 2 jaar volhoud is de vraag maar ik ga m'n best doen. Het was prettig kennis met u te maken!

Sundaygirl
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD