Meer dan de helft van de wereldbevolking heeft nog nooit een gesprek gevoerd via een telefoon.
Ja, daar was ik ook even stil van.
opmaak
Walhalla

Meer dan de helft van de wereldbevolking heeft nog nooit een gesprek gevoerd via een telefoon.

Ja, daar was ik ook even stil van. Na even nadenken leek het me het Walhalla! U moet weten, ik kom uit het tijdperk van "de draaischijf". Ik herinner me nog de eerste mobiele telefoons, die van het formaat koelkast met een steekwagentje van de auto naar kantoor of huis gesjouwd moesten worden. Tegenwoordig zoek je je helemaal gek naar het gewraakte ding, zo klein zijn ze!
Maar goed dat terzijde.

Nog nooit gebeld hebben of nog nooit gebeld zijn!! Geen telefoontjes van mensen die je toch nooit ziet of van die mensen die je niet wilt spreken. Of nog erger; van die verkopers!! Als je de ander wil spreken gewoon ernaar toe lopen en zeggen wat je te zeggen hebt! Oog in oog.
Tja, vroeger had je de telefoon ook niet echt nodig iedereen en alles wat je nodig had was er in je eigen leefomgeving en voor noodgevallen had de huisarts een nachtbel. Anno 2007 wordt de gemiddelde Stadtenaer zeer onrustig zonder z'n camera, mp3 en internet. Kortom zonder trendy mobieltje binnen handbereik. Kinderen jonger dan 10 hebben er al één van pa en ma voor het geval er iets gebeurt ............

Toch heb ik met m'n wederhelft besproken of wij zonder zouden kunnen. We kwamen erachter, dat het zonder een vaste aansluiting wel zou lukken, maar een mobiel was "onmisbaar" vanwege werkzaamheden door heel het land en het contact met baas en thuisfront.
Toch woont, werkt, speelt, leeft er ergens een helft van de wereldbevolking zonder ooit het ding gebruikt te hebben ... Zeker de socialere helft van de wereldbevolking?

Sundaygirl
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD