Zoals u misschien wel gemerkt hebt, ben ik eilandelijk import op Stad, maar mijn eerste echte vriendje was een Stadtenaar!!!
opmaak
Oude liefde

Zoals u misschien wel gemerkt hebt, ben ik eilandelijk import op Stad, maar mijn eerste echte vriendje was een Stadtenaar!!!

Ik was jong (maar oud genoeg om auto te mogen rijden), blond (geverfd?) en zeer verliefd. Ik weet niet meer zo goed hoe ik hem ontmoet heb, maar in die tijd was hij "lid" van een MT clubje op Stad. Ik kende 1 jongen van dat clubje van de kleuterschool en ik denk dat het op die manier zo'n beetje ontstaan is.

Ik weet nog de allereerste keer dat ik zijn ouders ontmoette. We zouden blijven eten, dus best spannend allemaal. Ik dacht nog 'o jee, als het maar geen doperwten met peentjes zijn, want dat is altijd zo'n gepriegel met eten'. En wat denkt u?? Natuurlijk doperwten met peentjes, aardappelen en vis!!! En als ik ergens van griezel is het wel van vis. Maar goed, je wil een goede indruk maken, dus ....

Mijn "romance" met deze jongen duurde zo'n 6 maanden, waarna ik zeer onaardig aan de kant werd gezet! Eerlijkheid gebied mij, met schaamrood op de kaken, te vertellen dat ik daarna als een jonge, verliefde maar vooral verdrietige dwaas nog enige tijd achter deze jongen heb aangelopen. Voor de rest is het een mooie herinnering aan een verliefdheid.

Waarom vertel ik u over deze jeugdliefde?

Ondanks dat ik zeer gelukkig getrouwd ben en fijn woon in het dorp waarvan ik zeer lang geroepen heb, dat je er voor je verdriet niet zou gaan wonen, alleen al omdat "hij" daar gewoond heeft, blijf ik bij tijd en wijlen toch nieuwsgierig naar hoe het hem is vergaan. Zou hij getrouwd zijn? Misschien heeft hij wel kindjes? Hoe gaat het met de rest van zijn familie, ze wonen inmiddels niet meer op Stad, dus je komt ze ook niet even tegen. Je vraagt je soms af, zou hij nog wel eens aan "toen" denken?

Ja, je eerste liefde blijft je meestal wel bij. Ze zeggen niet voor niets 'oude liefde roest niet'.

Sundaygirl

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD