Er gebeurt iets op Stad!
Opeens zie ik dorpsgenoten lopen, die ik zelden of nooit buiten zie. Ik hoor mensen met elkaar praten over koetjes en kalfjes.
Er leeft weer iets in Stad!
opmaak
It's a kind of magic!

Er gebeurt iets op Stad!

Opeens zie ik dorpsgenoten lopen, die ik zelden of nooit buiten zie. Ik hoor mensen met elkaar praten over koetjes en kalfjes.

Er leeft weer iets in Stad!

Ik loop zelf met een grote glimlach op m'n gezicht over het dorp. Groet bekenden en we lijken allemaal 1 doel te hebben.

De Bolder!

Ik vind het prachtig om te zien hoe onze buurtsuper het dorp in een paar dagen een prikkel heeft gegeven om weer in beweging te komen! Hoe het sociaal leven van Stad zich weer in de kern van het dorp afspeelt en hoe blij we allemaal zijn met de komst van onze nieuwe buren De Bolder.

Bent u er al geweest? Heeft u de poster opgehangen? Zoals Herman Maas in zijn log schrijft; het lijkt wel de aanloop naar een verkiezing, al die posters voor de ramen, alleen nu steunen we allemaal hetzelfde doel!

Natuurlijk zijn er genoeg mensen, die het niet juist vinden, dat zo'n winkel gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking. En diezelfde muggenzifters zullen ook wel een mening hebben over de openingstijden of liever de middagsluiting. Toch weet ik zeker dat we deze mensen zullen negeren en zo nodig corrigeren. Naar mijn mening is het alleen een verrijking voor ons dorp die de leefbaarheid met 80% verbetert, zeker voor de oudere en autoloze inwoners onder ons.

De komst van de supermarkt heeft voor Stad iets magisch gedaan.

Sundaygirl
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD