Sinds een tijdje bekruipt mij het onbehaaglijke gevoel, dat Stad niet alleen meer voor en van Stadtenaeren is. We hebben ongewenst bezoek. Wat of wie? Tja, goeie vraag.
opmaak
Dokter Jekyll & Mister Hyde

Sinds een tijdje bekruipt mij het onbehaaglijke gevoel, dat Stad niet alleen meer voor en van Stadtenaeren is. We hebben ongewenst bezoek. Wat of wie? Tja, goeie vraag.

Mutanten! "Mensen" die kunnen veranderen in wezens die alleen in films en boeken leken te bestaan!!! Ik kon het ook eerst niet geloven, maar ik heb het zelf gezien! Een man, iemand die we allemaal kennen, die 's nachts bij volle maan in een harige weerwolf verandert, op zoek naar vers bloed en jonge maagden om zijn lusten mee te stillen. Overdag zo keurig en beleefd, hulpvaardig zelfs, maar 's nachts...!

Je hoort de honden uit de buurt de laatste tijd niet voor niets weer regelmatig aanslaan bij nacht en ontij! En op heldere nachten hoor je hem sluipen en snuiven door het dorp. Het lijkt ook wel of hij weet wie hij waar kan vinden. Veel slapen doet hij in elk geval niet! Vooralsnog is hij alleen in zijn soort, maar ik weet dat hij zich voortplant en wie weet wat dat voortbrengt.

Ik ben nagegaan hoe dit monster, deze mutant, gestopt kan worden en tja, dat is niet makkelijk. Een zilveren kogel is toch het beste, maar waar halen we die vandaan? En wie laten wij dit klusje klaren?

Ahh! Nu wilt u weten wie hier op Stad is gegrepen door waanzin en bloeddorst...
U wilt weten wie hier de kinderen de stuipen op het lijf jaagt met zijn aanblik alleen.
Ik geef u 1 tip. Dokter Jekyll & Mister Hyde.

Slaap lekker...

Sundaygirl
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD