Sinds een jaar probeer ik u tweewekelijks te vermaken met mijn hersenspinselen.
Ik heb het idee dat ik vooral mezelf vermaak.
opmaak
Een jaar later...

Sinds een jaar probeer ik u tweewekelijks te vermaken met mijn hersenspinselen.
Ik heb het idee dat ik vooral mezelf vermaak. Maar goed niets menselijks is mij vreemd, dus uit ijdelheid wil ik best geloven dat er lezers zijn van mijn column en dat diegene zich dan ook daadwerkelijk vermaakt voelen.(?!)

Toen Joost aan mij vroeg of ik de taak van columnist van hem wilde overnemen, heb ik toch eerst even de tijd gevraagd om er over na te denken. Het is ook niet makkelijk een stuk neer te zetten waaruit min of meer je mening naar voren komt zonder dat je je identiteit prijs geeft. Ik zie het dan ook echt als een spelletje om anoniem te blijven. Het is voor u immers onmogelijk te achterhalen welke verhalen nu daadwerkelijk waar zijn en welke ik uit mijn duim zuig.

Ik zal u toch één klein feitje geven over mijn column. Mijn partner heeft nog nooit een column van mijn hand gelezen. Hij is van mening dat wat hij niet weet, daar kan hij ook niet kwaad over worden. Ik heb dus als het ware geheimen voor mijn partner die ik wel met u deel.
Maar goed het kost mij soms enorm veel moeite om iets op papier te krijgen, terwijl er soms dagen zijn dat ik zo twee columns neerzet voor in de reserve bank. Er zijn al vele columns in de virtuele prullenbak verdwenen. Soms per ongeluk...

Ik twijfel regelmatig of ik niet gewoon moet stoppen met schrijven. Zou ik niet gewoon mijn identiteit prijs moeten geven om voortaan gebrandmerkt als Sundaygirl door het leven te gaan? Of moet mijn alter ego een stille dood sterven?
Maar goed, wie leest dit nu eigenlijk allemaal. Een aantal keer per jaar wordt er (zonder dat ik daar overigens wat over te zeggen heb) een column gedrukt in het HAH-krantje over Stad. Maar echte feedback krijg ik niet.

Misschien wordt het tijd voor een email adres bij mijn ondertekening, zodat u uw opbouwende kritiek kunt achterlaten?

Ik zal proberen u niet meer zo lang te laten wachten op de volgende column.

Sundaygirl
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD