StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Het wissellijstenproject in het Trefpunt loopt nu al twee jaar met iedere maand een ander onderwerp over ons dorp. Hebben we niets actueels? Dan halen we een serie foto’s uit het archief want daar is ook best vraag naar.

Het project is voor, door en over het dorp en daarom roep ik mensen op zich te melden met hun hobby, hun mooie foto’s, handwerken , beeldjes of schilderijen. In februari 2022 lijkt het ons leuk om foto’s die bewoners maakten van ons dorp in de winter te tonen en daarom vragen we u mooie foto’s te mailen.

We willen ook alle vaste wandelaars en fietsers een keer op de foto zetten en ook wat portretten van dorpsfiguren maken en zoeken daar hulp bij. Ook lijkt het me leuk om een serie te maken van de huidige dorpsgenoten op hun werk want in het archief vind je vooral boerenarbeiders en schippers.

Wilt u meewerken, heeft u ideeën of een mooie verzameling, Meld u dan aan bij Herman Maas, tel: 611972 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Screenshot van het fotoboek