De 17e editie van KunstKijk zit er weer op. Wij, de werkgroep, de exposanten, musici, theatermakers, locatiehouders en natuurlijk de bezoekers, kunnen terugzien op een zeer geslaagd evenement!

Niet alleen inhoudelijk, kwalitatief, maar ook betreffende het aantal bezoekers. Een voorlopige telling geeft een getal aan van 10 742. Meer als het vorige jaar. KunstKijk is een bekend gebeuren, niet alleen hier op het eiland, maar er is ook veel bezoek van daarbuiten. Stad mag trots zijn: 6 locaties met in totaal 2074 bezoekers.

Naast een prachtig aanbod beeldende kunst, waren er ook optredens, performances en demonstraties over het hele eiland. Hier op Stad onder andere celloconcert door Cello Duo, poppen- en verteltheater van Philip van der Zee, geweldig concert van een 7 jarige Oekraïense violiste in ‘t Trefpunt, de band Mixtape, glasblaasdemonstraties bij Marjan Smit.....Kortom een zeer gevarieerd programma.

Een woord van dank gaat uit naar de werkgroep KunstKijk, de op- en afbouwers, de sjouwers. Zonder hen is KunstKijk niet mogelijk. Gelukkig zijn er wat nieuwe gezichten bij de club. De werkgroep mag best uitgebreid worden met nog meer (jonge...) enthousiastelingen. Mocht je interesse hebben geef dat dan door: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over KunstKijk 2024: www.kunstkijk.com.

impressies van KunstKijk2024
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD