StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Deze zomer naar het Stadse strand, bootjes kijken bij de jachthaven, een rondje fietsen over de buitendijken? Het kan allemaal in de omgeving van ons mooie dorp. Maar wie ‘Stad’ even wil verlaten voor een reisje naar de Spaanse Kust, de Italiaanse bloemenriviera, of een fietsvakantie in Drenthe … die hoeft niet ver weg om dat te kunnen regelen!

Rianne van Dongen

Ruim een jaar is ons eigen dorp een reisbureau rijker. Het wordt gerund door Rianne van Dongen aan de Voorstraat 35. Rianne is mobiel reisagent voor TravelXL. Dit betekent dat zij een reisbureau aan huis heeft, maar ook in overleg bij de klant thuiskomt om een vakantie te bespreken. Op elk gewenst tijdstip, ook ’s avonds en in het weekend!

Rianne heeft haar kennis en ervaring de afgelopen ruim 15 jaar opgedaan bij de Rabobank Reizen en Globe Reisburo in Middelharnis. Een strandvakantie, wintersport, cruise, citytrip, huwelijksreis of rondreis (op maat). Vele klanten hielp ze met plezier met het zoeken naar een passende reis. Maar toen de mogelijkheid zich voordeed om voor zichzelf te beginnen aarzelde Rianne geen moment.

De werkwijze
Als eerste inventariseert Rianne de wensen van de klant. Wat voor soort ‘type’ vakantieganger is men, naar welke bestemming gaat de voorkeur uit, wat is het budget? Na deze ‘intake’ komt ze met een advies waarbij ze alles van A tot Z kan regelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een reis- en annuleringsverzekering, visum, huurauto, vervoer naar de luchthaven. Een bezoek aan TravelXL zal de klant tijd en geld besparen, omdat Rianne hen juist de zoektocht naar de juiste reis uit handen neem. Zo komt die Spaanse camping, het Italiaanse huisje of hotel in Drenthe opeens heel dichtbij. Dit alles onder de garantie van ANVR en SGR; veilig en vertrouwd. En hoe makkelijk is het tenslotte als u in uw eigen dorp uw reispapieren op kunt halen of dat Rianne het bij u thuis afgeeft!

Wilt u zich eens laten adviseren? Bel Rianne gerust voor het maken van een afspraak, de koffie en thee staat altijd klaar!

Voorstraat 35, 0187-605043 / 06-20244641 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TravelXL logo

TravelXL visitekaartje