StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

is wat Bert en Lisette Slingerland zochten en gevonden hebben aan de Vrouwtjesweg te Stad aan ’t Haringvliet. Zij wonen hier alweer drie jaar samen met 1 van hun in totaal 4 kinderen.

Mappen

Het eerste jaar dat zij hier woonden, is voornamelijk door Lisette de leiding genomen over de grootscheepse verbouwing van huis en tuin, terwijl Bert het druk had met zijn administratiekantoor Solva-B.

Bijna 11 jaar geleden is hij zijn eigen bedrijf begonnen na jaren in hetzelfde vakgebied gewerkt te hebben bij o.a. de gemeente Bleiswijk, waar zij hiervoor ook woonden. Na de fusie van de gemeenten Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel & Rodenrijs, genaamd gemeente Lansingerland, bleek op een gegeven moment de tijd gekomen om voor zichzelf te beginnen. De naam van het bedrijf komt van het woord ‘solvabiliteit’. Een goede solvabiliteit betekent dat je bedrijf tegen een stootje kan. De B staat voor bijvoorbeeld boekhouding of belastingen of voor de naam Bert.
Zoals bij ieder beginnend bedrijf heeft ook Solva-B een paar jaar nodig gehad om genoeg bekendheid en daardoor klanten te hebben gekregen om een goedlopend bedrijf te zijn. Zijn doelgroep is het Midden- en Kleinbedrijf, ZZP’ers en particulieren. Het kan hier gaan om de totale financiële administratie, salarisadministratie, belastingaangifte of om financieel advies. Ook vindt hij het leuk om starters te helpen met het opstarten van een bedrijf en deze d.m.v. een begeleidingsproject wegwijs te maken in de wirwar van regels.
Eerlijkheid en vakkundig werk leveren vindt hij belangrijk, zodat een vertrouwensband kan ontstaan voor een klantrelatie op de lange termijn.

Zijn werkgebied ligt van bovenin Zuid Holland tot in West Brabant en onderin Zeeland. Hij vindt het geen probleem om voor een eerste afspraak eventueel een stukje te moeten rijden. Sinds hun verhuizing heeft hij alweer wat nieuwe klanten gekregen dichter bij huis, maar plek voor nieuwe klanten heeft hij nog wel.

Voor verdere informatie en contactgegevens kunt u de overzichtelijke website bezoeken: www.solva-b.nl.