Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Karin Drechsler en de liefde voor katten is mij met de welbekende paplepel ingegoten. Ik ben mijn hele leven omringd geweest door katten en 8 jaar geleden zijn mijn man en ik als een blok gevallen voor het ras Brits Korthaar.

Karin Drechsler

Inmiddels hebben we een kleine, geregistreerde cattery, waar zo af en toe een nestje Britse bolletjes en wellicht in de toekomst ook kleine Coontjes worden geboren. Deze bolletjes, Coontjes en hun mamma's worden de eerste 13 - 14 weken door ons middels alle liefde en zorg begeleid om daarna uit te vliegen om een prachtig leven te gaan leiden bij andere liefhebbers van de rassen.

Wij zelf zijn “het personeel” van 6 Brits Kortharen, 1 kruising Brits Korthaar/Maine Coon en 1 Maine Coon, die onze dagen elke keer weer een beetje mooier kleuren.

De afgelopen 2 jaar was i.v.m. Corona het volgen van een goede opleiding tot kattentrimmer helaas niet mogelijk, maar vanaf halverwege 2021 kon ik eindelijk starten. Ik volg met veel plezier de opleiding bij Begrijp uw Kat in Tiel en na alle theoriedagen + theorie-examen, praktijkdagen, stage en heel veel oefenen met allerlei verschillende soorten katten(vachten) en behandelingen hoop ik op 20-07-2022 het diploma Professioneel Kattentrimmer in ontvangst te mogen nemen.

Mijn doel is de kat en zijn/haar eigenaar op een laagdrempelig niveau en op een diervriendelijke manier te ondersteunen bij een goede vachtverzorging d.m.v. trimbeurten, voorlichting en advies.

Elke kat en elke vacht is uniek (ras of geen ras), maar ook de situatie van elke eigenaar is anders; dit vraagt om advies en behandeling(en) op maat om de kattenvacht in een zo’n optimaal mogelijke conditie te krijgen en te houden. Als ik daar mijn steentje aan mag bijdragen, is mijn doel bereikt ….

Uw kat en u zijn van harte welkom bij Kaatjes Katsalon!

OPENINGSAANBIEDING:
Vanaf 02-06-2022 tot 20-07-2022 bied ik alle vachtbehandelingen aan voor 50% van de normale prijzen, die vermeldt staan bij "Behandelingen en tarieven" op de website www.kaatjeskatsalon.nl

Met vriendelijke groet,

Karin Drechsler

Kaatjes Katsalon
Boudewijnstraat 5
3243 AD Stad aan ’t Haringvliet

Logo Kaatjes Katsalon
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD