Bij deze gaan we elke week iemand aan jullie voorstellen van de ploeg. Zo weten jullie welke gezichten erbij horen in onze blusgroep. En wie je kunt verwachten als er misschien eens wat bij u thuis gebeurd in ons verzorgingsgebied.

Erik Jamin

Ik ga beginnen met Onze bevelvoerder. Deze is verantwoordelijk voor zijn manschappen en chauffeur in de auto. Daarom heeft de bevelvoerder ook de leiding in de brandweerauto en op een incident. Hier onder een klein verhaaltje van onze bevelvoerder:

Hoi, ik ben Erik Jamin,
voor jullie soms in beeld als bevelvoerder bij de vrijwillige post van de brandweer Stad aan ’t Haringvliet. Ik doe dit nu ruim 10 jaar met veel plezier. Het voelt goed om mensen die hulp nodig hebben te kunnen helpen. We doen dit samen met een leuk team gedreven en kundige mensen. Om dit werk goed te doen hebben we allemaal een speciale opleiding doorlopen en moeten we uiteraard ook deze kennis up to date houden. We doen dit op maandagavond, waarbij we naast het serieus oefenen uiteraard ook ruimte hebben voor een gezellig samen zijn.
We zoeken nog meer mensen om ons team te versterken, heb je interesse in de vrijwillige brandweer, neem gerust contact met ons op en kom op een oefenavond langs. Dan kunnen we kennis maken en met plezier uitleggen wat er allemaal bij komt kijken.
Ik hoop vlug kennis te maken, met vriendelijke groet, Erik

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD