StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Karel Bart en Tineke Dragt komen op Lieve Vrouwepoldersedijk 19 wonen. Hij komt uit Rotterdam en zij heeft een trimsalon in Sommelsdijk.

Karel Bart en Tineke Dragt komen op Lieve Vrouwepolderse Dijk 19 wonen. Hij komt uit Rotterdam en zij heeft een trimsalon in Sommelsdijk.

Karel Bart komt dus uit Rotterdam en zit in de gordijnstoffenhandel. Hij koopt rechtstreeks bij de fabriek en bestelt ook eigen ontwerpen en verkoopt die dan op meerdere locaties. Nu vooral vanuit Rotterdam maar in de toekomst mogelijk vanuit een plek dichterbij zijn nieuwe huis op de Lieve Vrouwe Poldersedijk 19.

Hij gaat daar wonen met Tineke Dragt die nu nog een hondentrimsalon in Sommelsdijk heeft maar de zaak wil verhuizen naar Stad en daartoe de garage wil verbouwen. Ze heeft al klanten in Stad en denkt naast de salon ook iets te gaan organiseren rond het werk van Karel en denkt daarbij aan workshops en fairs waarbij stoffen en kunst een rol spelen.

Ze zijn hard aan het verbouwen en willen op den duur in de oude werkplaats van Goris Nieuwland hun woonkamer maken vanwege het uitzicht en de privacy en ook een beetje voor het verkeer langs de huidige woonkamer. Hun telefoonnummer is 485690 en hun e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..