StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
In de Burgemeester Sterkstraat 5 is de familie Hoogwerf komen wonen. Ze komen uit Rotterdam en kozen voor Stad vanwege de rust en de ruimte.

Sinds kort woont de familie Hoogwerf op Burg. Sterkstraat 5 in het oude huis van Cristo Maliepaard en daarvoor Maarten van den Boogert.

Ze komen uit Rotterdam en kozen voor Stad vanwege de rust en ruimte. Leen werkt in de drukkerij van ondermeer het AD langs de A15 bij afslag Rhoon/Charlois en heeft als hobby het kweken van karpers en wil daarvoor een vijver in de tuin maken. Zijn vrouw Sendie heeft als hobby "draken" en spaart alles wat met draken te maken heeft dus als u nog iets op zolder heeft liggen kunt u haar daar blij mee maken.

Dochter Jacky is 14 jaar en al door de Stadse jongens ontdekt maar heeft nu nog voorkeur voor een jongen uit haar klas uit Ouddorp. Dochter Gaby zit in groep 6 van de Albert Schweitzer bij juf Gretha en deed in Rotterdam aan vechtsport waarmee zij al diverse bekers haalde. Poes Tijger en hond Sally zijn al goed gewend. Het telefoon van de familie is 06-29030370 en hun e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..