StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Cor en Dineke van Zon-van Biert zijn onlangs op Baron van Brienenstraat 18 komen wonen.

Cor en Dineke van Zon-van Biert zijn onlangs op Baron van Brienenstraat 18 komen wonen. Dineke is de dochter van Bert en Rachel van Biert-Arensman en groeide op in de Zevenster op nr.6 en later in de Nieuwstraat op nr. 46.

Lies van Mourik hier uit het dorp werkte in Oosterhout in een café aan de haven en toen Dineke daar eens logeerde kwam ze Cor van Zon tegen en binnen een half jaar waren ze getrouwd en vestigden zich in Oosterhout waar Cor bij staalbedrijf Staal-Straal-Brabant bv werkte als o.a. kraanmachinist.

Ze kregen een zoon Peter die trouwde met Marion en nu met zijn kinderen Mike en Zoe in Oudenbosch woont. Toen Cor met prepensioen ging wilde Dineke graag weer terug naar Stad en dat is nu gelukt. Toen ze van haar zoon een oude computer kreeg ging ze op les en slaagde met lof. Ze zit al vanaf het eerste uur op de Stadse forum. Hun e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cor heeft niets met computers en gaat liever fietsen.