StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Na hun huwelijk in Almkerk begin deze maand zijn Arjen en Margreet van Seters-Schermers in de Nieuwstraat op nr. 38 komen wonen.

Door Herman Maas

Margreet Schermers woonde in Almkerk (van 1918-1924 hadden we op Stad een dokter Hanedoes van Almkerk) en ontmoette op een vakantie in Tjechië Arjan van Seters uit Sommelsdijk.
Na hun huwelijk in Almkerk begin deze maand zijn Arjen en Margreet in de Nieuwstraat op nr. 38 komen wonen.

Margreet werkt als logistiek dienstverlener bij Panalpina in Moerdijk, een bedrijf in gas en olie. Ze heeft als hobby lezen en puzzelen en deed in Almkerk aan jongerenwerk. Ze is van plan als het huis op orde is zich in Stad te gaan oriënteren in het verenigingsleven.

Arjen is monteur in het landbouwmechanisatiebedrijf van den Ende in Sommelsdijk en is de neef van de familie van Dis uit Achthuizen die hier lid is van de Gereformeerde Kerk. Ook Arjen en Margreet willen zich bij deze kerk aansluiten. Arjen heeft als hobby tractoren en vooral tractor-trek en is daarom op een tractor met zijn bruid naar het gemeentehuis gereden. Zij kozen voor Stad vanwege de kleinschaligheid en de prijs/kwaliteit verhouding van de huizen hier.

Hun telefoonnummer is 611414 en e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Welkom in ons dorp.

Arjen en Margreet trouwfoto