StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

In oktober 2019 is er een informatiemarkt gepland om alle inwoners in het algemeen te informeren over de actuele situatie van het project "Stad van het (aard)gas af".

U kunt gewoon binnenlopen wanneer u dat wilt binnen genoemde tijden. De informatiemarkt is zo opgezet dat u zelf rond kunt lopen en vragen stellen als u dat wilt.

We hebben informatie over:

  • alternatieven voor aardgas zoals waterstof
  • betaalbaarheid van de alternatieven van aardgas
  • verduurzamen van woningen
  • aardgasvrij koken
  • subsidies en duurzaamheidsleningen
  • waterstof cv-ketel is te bezichtigen

Daarnaast willen wij zo goed als mogelijk alle aanwezige bewoners persoonlijk te woord staan, zodat een ieder in haar of zijn woonsituatie op weg geholpen kan worden. Indien het heel druk is of u heeft veel vragen zullen wij u vragen om ter plaatse met ons een afspraak aan huis te maken. Deze kan gebruikt worden voor beantwoorden van vragen of een energiescan. Bij een energiescan kijken we naar bespaartips in uw woning.

Het is van groot belang dat u hierbij aanwezig kan zijn. Juist als u zelf nog weinig of geen interesse heeft, bent u van harte welkom. Uw reacties en meningen willen wij graag horen.

Vertel uw mening niet alleen onder elkaar, maar vertel het ons ook en geef ons de kans hier iets mee te doen. Alleen dan kunnen we een goed resultaat bereiken.

De volgende informatiebijeenkomsten zijn gepland:
Donderdagavond 10 oktober van 18:00 - 22:00 uur.
Vrijdagmiddag 11 oktober van 13:00 - 17:00 uur.
Vrijdagavond 11 oktober 18:00 - 22:00 uur.
Locatie: Ons Trefpunt.

Komt dus allen.